VLOTTE EN GELIJKMATIGE AFSLUITING VAN DE GEHELE OPPERVLAKTE

Het afdekken van ruwvoer is al te vaak een tijdsrovende en arbeidsintensieve klus. Met het gepatenteerde systeem AgriSeal® garanderen we een vlotte en gelijkmatige afsluiting van de gehele oppervlakte van de silo. Dankzij de luchtdichte afdekking kun je het ruwvoer tegen ongedierte en rotting of schimmel beschermen. Daarnaast is het innovatieve systeem bijzonder efficiënt en tijdsbesparend. Het gebruik van autobanden wordt overbodig en het afsluiten en openen gaat veel sneller.

AgriSeal® wordt vervaardigd van hoogwaardig weefsel dat scheurvast en bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Zo geniet je zorgeloos van een kwalitatief product met een lange levensduur. Bovendien is het systeem met riemen en buizen zo ontwikkeld dat je beide kanten van het doek stevig kan aanspannen.

Cobefa biedt hiermee een totaalplaatje aan en levert als one-stop-shop zowel betonnen silo-elementen als het AgriSeal®-afdeksysteem. AgriSeal® kan evenwel afzonderlijk besteld worden; dit hoeft niet in combinatie met onze andere elementen.

AgriSeal is een product van

DE TROEVEN
VAN AGRISEAL®

ARBEIDSBESPAREND

De doeken van AgriSeal® zijn speciaal ontworpen om ruwvoer efficiënt en moeiteloos af te dekken. Dankzij de eenvoudige montage kan je zeer vlot te werk gaan en is het gebruik van autobanden of silozakken verleden tijd.

LUCHTDICHT

De gepatenteerde sluitingstechniek van AgriSeal® staat garant voor een volledig luchtdichte afdekking van het ruwvoer. Met dit systeem wordt de silo gelijkmatig afgesloten over de ganse oppervlakte. Op die manier worden rottings- en schimmelprocessen tegengegaan en kan ongedierte niet in het voer dringen.

KWALITATIEF

De AgriSeal®-doeken zijn gemaakt van stevige, scheurvaste stof en garanderen daardoor een lange levensduur. De stof is eveneens bestand tegen alle weersomstandigheden, een absolute meerwaarde in een wisselvallig klimaat.

HOGER RENDEMENT

Doordat het ruwvoer volledig luchtdicht afgedekt wordt, is de uitstekende kwaliteit van je ruwvoer verzekerd. Met een constant en evenwichtig rantsoen geniet je van gezonder rundvee en een hoger rendement.

HOE WERKT
AGRISEAL®?

De doeken kunnen optioneel met een haak aan een inox trekanker in de muur bevestigd worden. Dit wordt aangeraden bij silo’s die niet helemaal gevuld zijn, bijvoorbeeld bij de eerste snedes gras.

De doeken worden aangespannen met de bijgeleverde riemen
en spanners gemaakt van roestvrij staal.

De doeken worden aangespannen om het geheel
volledig lichtdicht af te dekken.

Geef hier de afmetingen in van je silo
voor een offerte

"HET DOEK VAN AGRISEAL
IS VAN TOPKWALITEIT.
STEVIG EN LUCHTDICHT:
VOOR MIJ EEN GARANTIE
DAT MIJN VOER IN
OPTIMALE STAAT BLIJFT."

Koen B.

Diksmuide

VEELGESTELDE
VRAGEN

Wat wordt er meegeleverd in het AgriSeal®-pakket?

Het pakket omvat alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Per doek ontvang je 3 galvabuizen, 2 riemen met lus en 2 spanners met lus.
Indien gewenst kan je per doek 2 riemen met spitshaak bijbestellen om dit te bevestigen aan de silowand.

Zijn de doeken bestand tegen alle weersomstandigheden?

AgriSeal® is vervaardigd van een bijzonder kwalitatief weefsel waarmee je je ruwvoer optimaal beschermt tegen hagel, regen, wind, vogels, vee en ongedierte.

Wat als ik geen inoxankers heb in mijn silomuur?

Dan kan je ook gebruikmaken van AgriSeal®. Bij bestaande silo's kunnen de doeken geplaatst worden zoals aangegeven op de pagina 'Hoe werkt het?'. Bij voorkeur zijn deze doeken vastgemaakt aan de silowand zodat we ze niet lostrekken bij het aanspannen. Dit kan gebeuren wanneer de silo niet helemaal gevuld is, bijvoorbeeld bij de eerste snedes gras. Bij volledig gevulde silo’s blijven de doeken stevig vastzitten, zelfs zonder de verankering aan de silowanden.

Moet er nog landbouwplastiek onder het doek?

Voor een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en behoud van de kwaliteit van je ruwvoer raden we sterk aan om de landbouwplastiek eerst op het ruwvoer te leggen. Daarna komt het AgriSeal®-doek erop.

Moet ik zelf landbouwplastiek voorzien?

Landbouwplastiek wordt niet meegeleverd in de bestelling van een AgriSeal®-doek.

Kan ik AgriSeal® gebruiken voor bestaande silo's?

Je kan AgriSeal® zeker en vast gebruiken voor de afdekking van een bestaande silo. Neem een kijkje op de pagina 'Hoe werkt het?' voor de plaatsing. Idealiter zijn deze doeken vastgemaakt aan de silowand zodat we ze niet lostrekken bij het aanspannen. Dit kan gebeuren wanneer de silo niet helemaal gevuld is, bijvoorbeeld bij de eerste snedes gras. Bij volledig gevulde silo’s blijven de doeken stevig vastzitten, zelfs zonder de verankering aan de silowanden.

AgriSeal®-verdeler worden?

Contact

AGRISEAL®

Linteweversstraat 21
Industriezone II, 7780 Komen
T +32.56.55.48.53
F +32.56.55.48.52

AgriSeal is een product van

WENS JE MEER INFORMATIE?